Doi bărbaţi protestează pe un bloc din Bacău, cerând locuinţe

Doi bărbaţi din Bacău s-au urcat, miercuri, pe un bloc cu patru etaje din municipiu, reclamând că nu au locuinţe, şi ameninţă că se vor arunca în gol dacă la faţa locului nu va ajunge un reprezentant al primăriei pentru a le rezolva problemele locative, transmite corespondentul MEDIAFAX.

133 afișări
Imaginea articolului Doi bărbaţi protestează pe un bloc din Bacău, cerând locuinţe

Doi bărbaţi protestează pe un bloc din Bacău, cerând locuinţe (Imagine: Arhivă Mediafax)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Bacău, cei doi bărbaţi, în vârstă de 33 şi 43 de ani, nu au locuinţă şi au recurs la acest gest pentru a determina conducerea primăriei să le rezolve problemele locative.

La faţa locului au ajuns reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi ai Serviciului de Ambulanţă Bacău, dar şi poliţişti care încearcă să îi convingă pe protestatari să coboare de pe bloc.

"Cei doi vor să discute cu un reprezentant al Primăriei Bacău, pentru a le rezolva problema locuinţei. Ei au ameninţat că nu vor renunţa la această formă de protest până când nu le va fi rezolvată problema", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Narcisa Butnaru.

Blocul pe care protestează cei doi se află pe strada Victor Babeş din municipiul Bacău.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici