Doi bărbaţi, reţinuţi de DNA după ce au oferit mită un autoturism BMW X6 unui poliţist

Doi bărbaţi au fost reţinuţi de DNA Braşov,după ce au oferit mită un BMW X6 unui agent de poliţie pentru ca acesta să nu trimită la spital probele de sânge recoltate de la unul dintre suspecţi, prins în trafic în timp ce conducea maşina respectivă fără permis şi sub influenţa alcoolului.

1029 afișări
Imaginea articolului Doi bărbaţi, reţinuţi de DNA după ce au oferit mită un autoturism BMW X6 unui poliţist

Doi bărbaţi, reţinuţi de DNA după ce au oferit mită un autoturism BMW X6 unui poliţist (Imagine Octav Ganea / Mediafax.ro)

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie- Serviciul Teritorial Braşov i-au reţinut pe Al- Eduard Al- Jenabi şi Nicolae Florin Dogar pentru dare de mită.

Potrivit ordonanţei procurorilor, în 10 decembrie, Ali - Eduard Al - Jenabi, cu sprijinul lui Nicolae Florin Dogar, a oferit mită un autoturism marca BMW X 6 unui agent de poliţie aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu.

"Autovehicul urma să-i fie remis agentului de poliţie pentru ca acesta să nu întocmească un proces verbal de constatare a infracţiunilor flagrante săvârşite de suspectul Al - Jenabi Ali-Eduard şi pentru a nu trimite probele de sânge recoltate de la acesta din urmă la spital", susţin anchetatorii.

Potrivit procurorilor, anterior, Ali – Eduard Al - Jenabi a fost depistat în trafic în timp ce conducea autoturismul respectiv fără a avea permis de conducere şi având o concentraţie de 0,65mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei doi bărbaţi vor fi duşi, vineri, la Tribunalul Braşov cu propunere de arestare preventivă.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Direcţiei Generale Anticorupţie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici