Doi bărbaţi s-au răzbunat pe un avocat pe care l-au lovit şi ameninţat

Un avocat din Craiova a sesizat Poliţia despre faptul că a fost lovit şi ameninţat de către doi tineri, aceştia fiind acum cercetaţi pentru ultraj judiciar.

2827 afișări
Imaginea articolului Doi bărbaţi s-au răzbunat pe un avocat pe care l-au lovit şi ameninţat

Doi bărbaţi s-au răzbunat pe un avocat pe care l-au lovit şi ameninţat

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că poliţiştii craioveni au fost sesizaţi sâmbătă de către un bărbat de 45 de ani cu privire la faptul că acesta a fost lovit şi ameninţat de doi bărbaţi de 29 şi 31 de ani, ambii din Craiova.

”Din primele date obţinute, poliţiştii au stabilit faptul că infracţiunile sesizate ar fi fost comise împotriva unui avocat şi ar fi avut legătură cu exercitarea profesiei acestuia”, a spus sursa citată.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ultraj judiciar, urmând ca acesta să fie declinat unităţii de parchet competente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici