Doi bărbaţi sunt răniţi grav, după ce maşina în care se aflau a lovit un cap de pod, în Gorj

Doi bărbaţi au fost răniţi grav, sâmbătă dimineaţa, după ce maşina în care se aflau a lovit un cap de pod în comuna gorjeană Drăguţeşti, transmite corespodentul MEDIAFAX.

111 afișări
Imaginea articolului Doi bărbaţi sunt răniţi grav, după ce  maşina în care se aflau a lovit un cap de pod, în Gorj

Doi bărbaţi sunt răniţi grav, după ce maşina în care se aflau a lovit un cap de pod, în Gorj

Potrivit ISU Gorj, în urma accidentului care s-a produs, sâmbătă dimineaţa, în comuna Drăguţeşti, pompierii au găsit în maşină doi bărbaţi încarceraţi.

„ISU Gorj a intervenit pentru descarcerarea a două victime rezultate în urma unui accident, o maşină a dat într-un cap de pod, produs pe raza comunei Drăguţeşti, sat Cârbeşti. La faţa locului s-au deplasat echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu-Jiu cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de intervenţie cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD şi două ambulanţe SAJ GORJ, care au constatat că în urma impactului au rezultat două victim, bărbaţi, cu vârste de 49, respectiv 47 de ani, care erau încarcerate", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

După ce victimele au fost descarcerate, acestea au fost preluate de ambulante şi duse la spital

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cum s-a întâmplat accidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici