Doi bunici care au plecat cu nepotul de cinci ani s-au rătăcit lângă Predeal. Ce le-au recomandat jandarmii

Trei turişti - bunic, bunică şi nepot - rătăciţi lângă Predeal au fost recuperaţi de Salvamont şi de jandarmii montani.

607 afișări
Imaginea articolului Doi bunici care au plecat cu nepotul de cinci ani s-au rătăcit lângă Predeal. Ce le-au recomandat jandarmii

Doi bunici care au plecat cu nepotul de cinci ani s-au rătăcit lângă Predeal. Ce le-au recomandat jandarmii

Potrivit Jandarmeriei Braşov, un bunic, o bunică (în vârstă de 65 respectiv 64 de ani) şi nepoţelul lor în vârstă de 5 ani au plecat miercuri după ora 15 de la Cabana Susai şi au greşit drumul: în loc să meargă spre Predeal, au greşit traseul şi s-au rătăcit.

La lăsarea serii s-au panicat şi au sunat la 112.

Au furnizat o locaţie greşită iniţial, dar au fost localizaţi ulterior, de echipa de la Salvamont, după ce au luat legătura telefonic.

Până să ajungă la ei, jandarmii le-au recomandat să aprindă un mic foc, pentru a nu fi surprinşi de animale sălbatice.

Au fost coborâţi cu ATV -urile până în Predeal şi nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, dar erau foarte panicaţi.

 

Taguri:
turişti,
salvamont,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici