Doi copii care s-au electrocutat într-o gară din Caraş-Severin, duşi cu un avion SMURD la Bucureşti

Doi copii de zece şi 11 ani, care s-au electrocutat în timp ce se aflau într-o gară din judeţul Caraş- Severin şi au suferit arsuri grave, vor fi preluaţi de o maşină de intervenţie pentru victime multiple care îi va aduce la Timişoara, de unde vor fi preluaţi de un avion SMURD şi duşi la Bucureşti.

173 afișări
Imaginea articolului Doi copii care s-au electrocutat într-o gară din Caraş-Severin, duşi cu un avion SMURD la Bucureşti

Doi copii care s-au electrocutat într-o gară din Caraş-Severin, duşi cu un avion SMURD la Bucureşti (Imagine: Razvan Chirita/ Mediafax Foto)

Şeful SMURD Timişoara, dr. Mihai Grecu, a declarat, marţi seară, corespondentului MEDIAFAX că doi copii din judeţul Caraş- Severin, care au suferit arsuri grave pe corp urmează să fie tranferaţi la Bucureşti, la un spital, cu un avion SMURD, transmite corespondentul MEDIAFAX.

”Doi copii de zece şi 11 ani care în acest moment se află la spitalul din Caransebeş vor fi transferaţi la Bucureşti. O maşină de victime multiple cu un echipaj se va deplasa de la Timişoara la Caransebeş, apoi, după ce-i va prelua pe cei doi pacienţi, îi va transporta la Timişoara, pe aeroport unde vor fi preluaţi de avionul SMURD şi vor fi duşi la Bucureşti, la spital”, a declarat medicul Mihai Grecu.

Potrivit medicilor, unul dintre copii are arsuri pe 70% din suprafaţa corpului, iar cel de-al doilea pe 15% din suprafaţa corpului.

Cei doi copii s-au electrocutat marţi seară, în timp ce se jucau pe un tren, în gara din localitatea Jupa, judeţul Caraş- Severin.

”La ora 19.20, un minor în vârstă de 13 ani a apelat numărul unic de urgenţe 112 anunţând că alţi doi copii în vârstă de zece, respectiv, 11 ani s-au electrocutat. Din primele verificări se pare că cei doi copii se jucau în gara din Jupa şi s-au urcat pe vagonul unui tren de marfă, electrocutându-se”, a declarat corespondentului MEDIAFAX Ancuţa Balint, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Caraş- Severin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici