Doi delfini, dintr-o specie pe cale de dispariţie, găsiţi morţi pe plajele de la 23 August şi Corbu | FOTO

Doi delfini au fost găsiţi morţi pe plajele de la 23 August şi Corbu, reprezentanţii unei organizaţii de mediu cerând Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură şi Gărzii de Coastă să ia măsuri.

2139 afișări
Imaginea articolului Doi delfini, dintr-o specie pe cale de dispariţie, găsiţi morţi pe plajele de la 23 August şi Corbu | FOTO

Doi delfini, dintr-o specie pe cale de dispariţie, găsiţi morţi pe plajele de la 23 August şi Corbu | FOTO

Reprezentanţii organizaţiei de mediu „Mare nostrum” scriu pe Facebook că, după o perioadă de „linişte”, odată cu începerea prohibiţiei la calcan au apărut şi primele cazuri de delfini eşuaţi.

„În urma sesizărilor primite de la constănţeni, colegii noştri s-au deplasat la 23 August şi Corbu, unde au găsit 2 exemplare de Tursiops truncatus ponticus, afalin- specie în pericol. Cei doi delfini erau morţi recent, cauza fiind captura în plasele pescăreşti”, scriu reprezentanţii organizaţiei de mediu.

Aceştia au trimis sesizări către Agenţia Naţională pentru Pescuit şi Acvacultură şi Garda de Coastă, cerând luarea unor măsuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici