Video Doi liceeni din Braşov, prinşi în timp ce vindeau canabis

Doi liceeni din Braşov au fost prinşi în flagrant de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Braşov şi de procurorii DIICOT în timp ce vindeau canabis pentru 300 de lei.

50 afișări

Alexandru S., în vârstă de 19 ani şi B. R., de 17 ani, ambii din Braşov, erau în vizorul anchetatorilor de două luni, fiind suspectaţi că ar avea legătură cu traficul şi consumul de haşiş şi canabis, se arată într-un comunicat de miercuri al Poliţiei Române.

Procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Braşov au dispus începerea urmăririi penale a celor doi, pentru trafic şi consum de droguri.

Poliţiştii BCCO şi procurorii DIICOT Braşov continuă cercetările în acest caz pentru a-i identifica pe ceilalţi membri ai reţelei de traficanţi şi pentru a stabili amploarea activităţii infracţionale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici