Video Doi morţi şi cinci răniţi într-un accident rutier produs în comuna Bragadiru

Două persoane au murit, iar cinci au fost rănite într-un accident rutier care a avut loc joi seară, în comuna ilfoveană Bragadiru, din cauza unui şofer care circula cu viteză excesivă şi a intrat pe contrasens.

54 afișări

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ilfov, Cristina Goliş, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX că autoturismul Dacia Solenza circula dinspre Alexandria spre Bucureşti, cu viteză foarte mare, neadaptată drumului umed. Şoferul, un tânăr de 18 ani, a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi a lovit frontal un Volkswagen Passat.

În urma coleziunii, doi tineri, de 18 şi respectiv 19 ani, pasageri în Dacia, au decedat, şoferii celor două autoturisme au fost răniţi, iar trei alte trei persoane, cu vârste între 23 şi 25 de ani, din Volkswagen au fost rănite uşor.

Potrivit poliţiştilor, niciunul dintre şoferi nu consumase băuturi alcoolice, iar la momentul accidentului purtau centura de siguranţă.

Poliţiştii ilfoveni fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului, urmând ca, în funcţie de rezultatul acestora, să stabilească încadrarea faptei conducătorului auto.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici