Doi mureşeni, reţinuţi după ce au ajutat cinci tinere, dintre care trei minore, să se prostitueze

Un bărbat şi o femeie din Mureş au fost reţinuţi, fiind suspectaţi că au ajutat cinci tinere, între care trei minore, să se prostitueze. Cei doi sunt acuzaţi că au asigurat cazarea, hrana şi publicarea anunţurilor prostituatelor, iar în schimb au primit o parte din banii acestora.

546 afișări
Imaginea articolului Doi mureşeni, reţinuţi după ce au ajutat cinci tinere, dintre care trei minore, să se prostitueze

Doi mureşeni, reţinuţi după ce au ajutat cinci tinere, dintre care trei minore, să se prostitueze (Imagine: Adrian Piclisan / Mediafax Arhiva Foto)

Potrivit Poliţiei, poliţiştii din Mureş au făcut, joi, trei percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de proxenetism.

Un bărbat de 25 de ani şi o femeie de 23 de ani, ambii din judeţul Mureş, sunt bănuiţi că, în perioada august 2016 - februarie 2017, le-ar fi înlesnit practicarea prostituţiei altor cinci tinere, dintre care trei minore.

Cei doi s-ar fi ocupat de asigurararea cazării, utilităţilor, hranei, promovarea anunţurilor pe Internet şi transportul tinerelor, iar în schimb o parte din câştigurile rezultate din practicarea prostituţiei ar fi fost predate celor doi.

În urma percheziţiilor, a fost indisponibilizat un autoturism despre care există suspiciunea că a fost achiziţionat cu bani proveniţi din proxenetism, dar au fost ridicate şi înscrisuri şi telefoane mobile.

Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru proxenetism, urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici