Doi pietoni au fost spulberaţi de o maşină în timp ce traversau strada neregulamentar în Braşov

Doi pietoni, un bărbat şi o femeie, au fost spulberaţi de o maşină, marţi, în timp ce traversau neregulamentar pe DN 13. Cele două victime au ajuns la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

268 afișări
Imaginea articolului Doi pietoni au fost spulberaţi de o maşină în timp ce traversau strada neregulamentar în Braşov

Braşov: Doi pietoni spulberaţi de o maşină în timp ce traversau strada neregulamentar

Potrivit Poliţiei Braşov, accidentul s-a produs marţi pe DN13, la kilometrul 165.

Un bărbat care conducea un autoturism, din direcţia Braşov spre Feldioara, a surprins şi accidentat doi pietoni, a precizat sursa citată.

Cei doi pietoni, un bărbat şi o femeie, au fost răniţi, unul dintre ei mai grav, fiind transportaţi la spital pentru investigaţii medicale.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că pietonii au fost accidentaţi în timp ce traversau neregulamentar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici