Doi pietoni în stare gravă după ce au fost loviţi de o maşină, în timp ce traversau DN 7

Doi bărbaţi care traversau neregulamentar DN 7, în apropierea unei treceri pentru pietoni, au fost loviţi de o maşină, zona localităţii Băiculeşti, din judeţul Argeş, sâmbătă seara, aceştia fiind în stare gravă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1552 afișări
Imaginea articolului Doi pietoni în stare gravă după ce au fost loviţi de o maşină, în timp ce traversau DN 7

Doi pietoni în stare gravă după ce au fost loviţi de o maşină, în timp ce traversau DN 7

Purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, a precizat că cei doi bărbaţi au suferit multiple traumatisme grave.

La rândul său, reprezentantul Poliţiei Argeş a declarat că accidentul s-a produs în Băiculeşti, pe DN7, iar cei doi pietoni traversau neregulamentar.

“Cei doi pietoni au 58 de ani, respectiv şi 40 de ani. Traversau neregulamentar în Băiculeşti, trecerea fiind la mai puţin de 100 de metri de la locul accidentului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, Mădălin Zamfir.

Şoferul care i-a lovit cu maşina pe cei doi pietoni are 22 de ani. Acesta a fost testtat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici