Doi poliţişti dintr-o fostă mare „fabrică de permise” au fost reţinuţi pentru fapte de corupţie

Doi poliţişti din judeţul Argeş au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind bănuiţi că aranjau probele practice pentru obţinerea permisului de conducere, contra unor sume de bani.

1710 afișări
Imaginea articolului Doi poliţişti dintr-o fostă mare „fabrică de permise” au fost reţinuţi pentru fapte de corupţie

Doi poliţişti din Argeş au fost reţinuţi pentru fapte de corupţie

Poliţiştii de la DGA au făcut, luni, mai multe percheziţii, inclusiv la sediul Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Argeş şi au pus în executare 6 mandate de aducere emise de procuror faţă de 6 suspecţi, pentru infracţiuni de corupţie cu implicarea unor funcţionari publici şi a altor persoane.

Astfel, în perioada anilor 2017 - 2018, din cercetările efectuate, a rezultat faptul că persoanele implicate au săvârşit mai multe infracţiuni în legătură cu promovarea probei de traseu a examenului de obţinere a permisului de conducere auto, cât şi în legătură cu identificările R.A.R. şi înmatricularea unor autovehicule.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de cei 6 suspecţi, dispunând totodată reţinerea pentru 24 de ore a doi agenţi de poliţie din cadrul SPCRPCIV Argeş şi IPJ Argeş.

Cei doi poliţişti reţinuţi sunt bănuiţi că aranjau probele practice pentru obţinerea permisului de conducere, contra unor sume de bani.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici