Doi răniţi în urma unei explozii într-un bloc din Reşiţa, mai multe persoane au fost evacuate

Două persoane au fost grav rănite, sâmbătă la prânz, în urma unei explozii produse într-un apartament dintr-un bloc de patru etaje din Reşita, la ora transmiterii acestei ştiri mai multe persoane fiind evacuate din clădire, care a fost afectată în urma deflagraţiei.

385 afișări
Imaginea articolului Doi răniţi în urma unei explozii într-un bloc din Reşiţa, mai multe persoane au fost evacuate

Doi răniţi în urma unei explozii într-un bloc din Reşiţa, mai multe persoane au fost evacuate (Imagine: Arhiva MediafaxFoto)

Anca Balint, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin, explozia s-a produs într-un apartament situat la etajul al patrulea al unui bloc de patru etaje, din cartierul Reng, din Reşiţa.

Potrivit sursei citate, ultimul etaj a fost "compromis", în urma deflagraţiei fiind afectate şi alte etaje ale clădirii.

La ora transmiterii acestei ştiri, echipajele de urgenţă sosite la faţa locului au evacuat cinci persoane din clădirea afectată, două persoane având nevoie de îngrijiri medicale şi fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa cu ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Urgenţă.

Sursa citată a mai spus că, la ora actuală, la faţa locului se află şi o echipă a a EON, care urmează să stabilească împrejurările şi cauzele care au determinat producerea exploziei.

"Aşteptăm, de asemenea, ca reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Construcţii să constate în ce măsură este afectată clădirea în care s-a produs explozia. Pe fiecare etaj există câte patru apartamente. Încă nu avem numărul total al celor care stau în acest imobil", a spus Anca Balint.

Aceeaşi sursă a adăugat că Primăria Reşita ca asigura cazarea persoanelor evacuate.

Din primele informaţii de la faţa locului a reieşit că deflagraţia s-a produs, cel mai probabil, în urma unei acumulări de gaze, pereţii garsonierei unde a avut loc explozia fiind complet distruşi, iar multe din geamurile altor apartamente fiind sparte de suflul deflagraţiei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici