Doi români ar fi fost răpiţi în India. MAE verifică informaţia

Ministerul Afacerilor Externe verifică informaţia potrivit căreia doi români care se aflau la muncă în India ar fi fost răpiţi, cazul fiind semnalat presei de către apropiaţi ai familiei.

467 afișări
Imaginea articolului Doi români ar fi fost răpiţi în India. MAE verifică informaţia

Doi români ar fi fost răpiţi în India. MAE verifică informaţia (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Potrivit Realitatea TV, doi cetăţeni români din Suceava ar fi fost răpiţi într-o regiune din sudul Indiei.

Conform unor apropiaţi ai familiilor celor doi, citaţi de postul de televiziune, s-ar cere o răscumpărare pentru cei doi români, care ar fi urmat să revină curând în ţară întrucât contractul de muncă se terminase.

Secretarul de stat Ovidiu Dranga, purtător de cuvânt al MAE, a declarat pentru MEDIAFAX că ministerul verifică această informaţie, prin misiunea de la New Delhi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici