Doi români au murit într-un accident de autobuz în Spania. Alţi trei sunt răniţi grav

Doi români au murit miercuri în Spania şi alţi 3 sunt grav răniţi în urma unui accident rutier produs în sudul ţării.

1091 afișări
Imaginea articolului Doi români au murit într-un accident de autobuz în Spania. Alţi trei sunt răniţi grav

FOTO Junta de Andalucia

Autobuzul în care se aflau 18 persoane, angajate în agricultură, s-a răsturnat într-o curbă pe o şosea din Andaluzia, între localităţile Pedrera şi La Roda.

Doi oameni au murit, iar alţi trei au fost transportaţi în stare gravă la spital.

Alţi 13 pasageri au suferit răni uşoare.

Potrivit unor surse citate de juntadeandalucia.es, dintre pasagerii cu răni uşoare, şase au ajuns la un spital din Pedrera şi alţi şapte la un centru de sănătate din Estepa.

Muncitorii români urmau să lucreze pe un câmp din Antequera.

Autorităţile spaniole încearcă să afle cauza accidentului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici