Doi sibieni au încercat să scoată din ţară o fetiţă de un an, ascunsă sub o pătură | VIDEO

Doi sibieni au încercat să scoată din ţară o fetiţă de un an, ascunsă sub o pătură, pe bancheta din spate a maşinii. Cei doi le-au spus poliţiştilor de frontieră de la Nădlac, jud. Arad, că au vrut să ajungă în Germania cu fiica lor, dar nu aveau documente de călătorie valabile.

3028 afișări
Imaginea articolului Doi sibieni au încercat să scoată din ţară o fetiţă de un an, ascunsă sub o pătură | VIDEO

Doi sibieni au încercat să scoată din ţară o fetiţă de un an, ascunsă sub o pătură

Poliţiştii de frontieră arădeni au descoperit, în timpul nopţi de duminică spre luni, o fetiţă în vârstă de un an, care a fost ascunsă de părinţii ei sub o pătură, pe bancheta din spate a unui autoturism, cu intenţia de a fi trecută ilegal frontiera, pentru a ajunge în Germania.

Sibianul în vârstă de 46 de ani şi soţia sa de 39 de ani au încercat să iasă din ţară cu fetiţă, pentru care nu aveau documente de călătorie valabile, copilul fiind acoperit cu o pătură, pe bancheta din spate a maşinii.

Cei doi părinţi le-au spus poliţitişlor că doreau să ajungă cu fetiţa în Germania.

Poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal pentru participaţie improprie la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat pentru ambii părinţi, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale care se impun.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici