Doi tineri au năvălit în casă peste doi bătrâni şi le-au furat bani şi motorină. Unul dintre hoţi, vecinul victimelor

Doi bărbaţi din judeţele Mehedinţi şi Dolj au bruscat noaptea doi bătrâni din comuna Vlădaia, cărora le-au furat din casă bani, motorină şi alte bunuri în valoare totală de 2.500 de lei.

671 afișări
Imaginea articolului Doi tineri au năvălit în casă peste doi bătrâni şi le-au furat bani şi motorină. Unul dintre hoţi, vecinul victimelor

Doi tineri au năvălit peste doi bătrâni din Mehedinţi, pentru a fura bani şi motorină

Unul dintre cei doi bărbaţi de 32, respectiv 35 de ani, este vecinul bătrânilor.

Cei doi sunt bănuiţi că, în noaptea de vineri spre sâmbătă, au bruscat doi bătrâni de 75 şi 89 de ani, pentru a fura bunuri din casa lor.

Duminică, suspecţii vor fi prezentaţi Judecătoriei Vânju Mare cu propunere de arestare preventivă.

„La data de 19 octombrie, un bărbat de 89 de ani, din localitatea Vlădaia, judeţul Mehedinţi, a sesizat prin 112 faptul că, în aceeaşi dată, în jurul orei 02.00, persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa, au bruscat-o pe soţie, în vârstă de 75 ani şi au sustras mai multe bunuri. Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit că este vorba de două persoane care au pătruns în locuinţă, au agresat-o pe septuagenară şi au sustras o cantitate de motorină dintr-un recipient de 200 de litri, 700 de lei si mai multe bunuri, prejudiciul fiind de 2.500 lei. În urma activităţilor desfăşurate au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi în arest doi bărbaţi de 32, respectiv 35 ani, din comuna Vlădaia, judeţul Mehedinţi şi comuna Salcuţa, judeţul Dolj", a declarat Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

Cei doi bărbaţi sunt cercetaţi pentru tâlhărie calificată.

Taguri:
furt,
tineri,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici