Ucis cu pumnii şi picioarele: Un bărbat din Alba a fost omorât în bătaie de doi tineri de 16, respectiv 19 ani

  • Doi tineri, de 16 şi 19 ani, au bătut cu pumnii şi picioarele un bărbat până l-au omorât.
  • Incidentul a avut loc în Blaj, în noaptea de sâmbătă spre duminică.
  • Cei doi tineri au fost reţinuţi.
288 afișări
Imaginea articolului Ucis cu pumnii şi picioarele: Un bărbat din Alba a fost omorât în bătaie de doi tineri de 16, respectiv 19 ani

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, procurorii au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de doi inculpaţi, în vârstă de 16, respectiv 19 ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în timp ce se aflau pe strada Nicolae Bălcescu din Blaj, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi al unui conflict spontan, cei doi tineri au lovit cu pumnii şi picioarele un bărbat, care nu a fost identificat până la acest moment.

„Victimei i-au fost cauzate leziuni traumatice abdominale care au condus la decesul acesteia, survenit în timpul transferului cu ambulanţa de la Spitalul Municipal Blaj la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş”, au transmis procurorii.

Cei doi tineri au fost reţinuţi şi vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici