Doi turişti s-au înecat la Costineşti şi Olimp

Doi turişti, unul din Bucureşti şi celălalt din Iaşi, s-au înecat, miercuri, la Costineşti şi Olimp, echipajele medicale intervenind pentru resuscitarea victimelor, însă fără rezultat.

301 afișări
Imaginea articolului Doi turişti s-au înecat la Costineşti şi Olimp

Doi turişti s-au înecat la Costineşti şi Olimp (Imagine: Robert Ionescu/Mediafax Foto)

Potrivit poliţiştilor constănţeni, miercuri, în jurul orei 16.00, oamenii legii din Neptun au fost sesizaţi că un bărbat a fost găsit inconştient pe plaja din staţiunea Olimp, în zona terasei ”Delfinul”.

Bărbatul a fost resuscitat de un echipaj de la Ambulanţă, însă fără rezultat. Ulterior, acesta a fost identificat, fiind vorba despre un bărbat de 40 de ani, din Bucureşti.

Trei ore mai târziu, un alt turist s-a înecat la Costineşti.

Bărbatul, în vârstă de 59 de ani, din Iaşi, intrase în mare împreună cu fiul său, într-o zonă în care nu exista punct de salvamar. Când a ieşit din mare, adolescentul nu şi-a mai văzut tatăl, trupul acestuia fiind adus la mal de un alt turist.

Un echipaj SMURD a ajuns la faţa locului şi a încercat să îl resusciteze pe bărbat, însă fără succes.

Trupurile celor doi bărbaţi au fost transportate la Morga Spitalului Mangalia pentru necropsie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici