Doliu la Hollywood: actriţa de televiziune Lindsey Erin Pearlman a fost găsită moartă Era dispărută de câteva zile

Şoc în lumea filmului, după moartea actriţei în vârstă de 43 de ani, Lindsey Erin Pearlman, cunoscută pentru că a jucat în serialul General Hospital şi în sitcomul American Housewife. Corpul fără viaţă a fost găsit vineri într-un cartier rezidenţial, la câteva zile după ce a dispărut, a raportat LAPD.

4029 afișări
Imaginea articolului Doliu  la Hollywood: actriţa de televiziune Lindsey Erin  Pearlman a fost găsită moartă Era dispărută de câteva zile

Doliu la Hollywood: actriţa de televiziune Lindsey Erin Pearlman a fost găsită moartă Era dispărută de câteva zile

Actriţa, potrivit presei, a fost văzută ultima dată duminică trecută în jurul prânzului, dar la câţiva kilometri de locul în care i-a fost găsit cadavrul. De atunci, urmele sale pierduseră. Telefonul ei nu funcţiona şi nu se prezentase la nicio întâlnire. Membrii familiei, care locuiesc în Chicago, au fost alarmaţi şi, pe 16 februarie, au sesizat poliţia, denunţând dispariţia.

Autorităţile îi publicaseră fotografiile, în speranţa că o vor găsi. Între timp, prietenii şi rudele se mobilizaseră pe reţelele de socializare. Verişoara Savannah Pearlman a scris o postare pe Twitter:

„Locuitorii din Los Angeles, verişoara mea - Lindesy Pearlman - a dispărut. Ultimul apel la telefonul lui a fost din Sunset Boulevard. Unchiul meu oferă o recompensă celor care oferă informaţii utile”.

Fiica unei familii bogate, Lindsey Erin Pearlman şi-a început cariera în teatrele din Chicago, apoi s-a mutat la Los Angeles, unde a fost model şi a lucrat şi în publicitate. Începuse să devină populară ca „Maggie” McMorris în serialul TV General Hospital, în 2020.

Apoi, sitcomul „American Housewife”. Actriţa a jucat şi în serialul de televiziune „Chicago Justice”. De-a lungul carierei, a adunat o avere de 3-4 milioane de dolari. Era iubitoare de animale şi activistă pentru drepturile omului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici