Dolj: Percheziţii la membrii unei grupări de proxenetism şi trafic de minori care acţionau în Franţa

Nouă percheziţii au loc, miercuri dimineaţă, în judeţele Dolj şi Mehedinţi, pentru destructurarea unei grupări specializate în trafic de persoane, trafic de minori şi proxenetism, care acţiona în Franţa.

319 afișări
Imaginea articolului Dolj: Percheziţii la membrii unei grupări de proxenetism şi trafic de minori care acţionau în Franţa

Dolj: Percheziţii la membrii unei grupări de proxenetism şi trafic de minori care acţionau în Franţa

La descinderi, care sunt coordonate de procurorii DIICOT Craiova, participă şi poliţişti francezi.

Potrivit unor surse judiciare, acţiunea vizează o reţea specializată în trafic de persoane şi minori ai cărei membri racolau tinere pe care le obligau să se prostitueze pe teritoriul Franţei.

Conform anchetatorilor, cei nouă membri ai reţelei au traficat aproximativ 20 de persoane, printre care şi adolescente. Mai multe fete au reuşit să depună plângere în Franţa şi astfel anchetatorii au început urmărirea acestora.

La percheziţiile de miercuri dimineaţă, oamenii legii au găsit însă doar patru din cei nouă membri ai reţelei, ceilalţi fiind plecaţi în străinătate. Cei nouă, care sunt cercetaţi pentru constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi trafic de minori, sunt duşi la sediul DIICOT Craiova, unde vor fi audiaţi.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici