Dominic Fritz cere mai multe vaccinuri pentru locuitorii din Timişoara

  • Timişoara intră în carantină de luni
  • Primarul Dominic Fritz cere mai multe vaccinuri pentru locuitorii din oraş
  • Valeriu Gheorghiţă promitea că va schimba strategia de livrare încă de acum două săptămâni
359 afișări
Imaginea articolului Dominic Fritz cere mai multe vaccinuri pentru locuitorii din Timişoara

Dominic Fritz cere mai multe vaccinuri pentru locuitorii din Timişoara

Timişoara intră în carantină, iar Dominic Fritz cere mai multe vaccinuri pentru cetăţenii săi.

Asta pentru că au tot existat discuţii despre faptul că ar trebui schimbată strategia de livrare a vaccinurilor pentru zonele care au indicii de infectare mai mari.

Primarul spune că a discutat cu colonelul Valeriu Gheorghiţă despre asta şi a primit semnale bune.

Dominic Fritz crede că accelerarea distribuţiei ar însemna un element puternic pentru ieşirea din criză.

„Tocmai pentru că intrăm în carantină trebuie sa suplimentam masiv si dozele de vaccinuri pentru Timisoara, avem deja 17 fluxuri din partea primariei mai sunt si fluxuri deschisa in spitale”, a spus Dominiis Fritz.

Poate că Gheorghiţă i-a promis mai multe vaccinuri lui Dominic Fritz, însă, important este să se ţină de cuvânt.

Acum două săptămâni spunea că se va lua în calcul criteriul epidemiologic la vaccinare. Nu s-a întâmplat asta nici până acum.

„Urmează să se definească acest prag de incidenţă de la care luăm în calcul atribuirea cu prioritate a acestor vaccinuri, să definim, de asemenea, perioada pentru care trebuie să înregistrăm această creştere, moment în care se declanşează un mecanism prin care vor fi organizate centre de vaccinare sau vor fi deschise noi linii de vaccinare în judeţul respectiv”, a spus Valeriu Gheorghiţă.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici