Donald Trump sugerează un tratament ce ar face COVID-19 să dispară: Injecţiile cu dezinfectant

  • Preşedintele SUA, Donald Trump, a sugerat că infecţia cu coronavirus ar putea fi tratată cu dezinfectant
  • Totodată, razele UV ar fi eficiente în tratarea COVID-19
6796 afișări
Imaginea articolului Donald Trump sugerează un tratament ce ar face COVID-19 să dispară: Injecţiile cu dezinfectant

Donald Trump: Coronavirusul dispare în cinci minute dacă se fac injecţii cu înălbitor

Preşedintele SUA Donald Trump a stârnit controverse în rândul lumii medicale după ce a sugerat că ar trebui realizate studii pentru a se verifica dacă infecţia cu coronavirus ar putea fi tratată cu ajutorul injecţiilor cu dezinfectant, scrie bbc.co.uk.

Acesta a propus totodată ca pacienţii să fie iradiaţi cu raze ultraviolete, idee ce a fost deja respinsă de un reprezentant al sistemului medical din SUA, într-un briefing.

Joi, în timpul conferinţei de presă pe tema coronavirusului, un oficial al administraţiei Trump a prezentat rezultatele unui studiu guvernamental potrivit cărora virusul ar fi slăbit odată ce a fost expus la lumina soarelui şi la căldură.

Potrivit aceluiaşi studiu, dezinfectantul ar putea anihila virusul prezent în salivă, în cinci minute. Acelaşi efect l-ar avea alcoolul izopropilic, ce ar acţiona chiar mai rapid. 

Comentând rezultatele studiului, Donald Trump a spus: „Deci, înţeleg că dezinfectantul omoară bacilul într-un minut. Un singur minut. N-am putea face un studiu pentru a vedea dacă injecţiile cu dezinfectant au acelaşi efect? Ar fi interesant!”. 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici