Donaţii de 54.000 lei, strânse de parohiile BOR din Galaţi şi Brăila pentru victimele inundaţiilor

Protoieriile şi parohiile Bisericii Ortodoxe Române (BOR) din judeţele Galaţi şi Brăila au colectat donaţii în bani, alimente şi alte obiecte de primă necesitate, în valoare de 54.000 de lei, pentru victimele inundaţiilor, informează un comunicat al Patriarhiei.

146 afișări
Imaginea articolului Donaţii de 54.000 lei, strânse de parohiile BOR din Galaţi şi Brăila pentru victimele inundaţiilor

Donaţii de 54.000 lei, strânse de parohiile BOR din Galaţi şi Brăila pentru victimele inundaţiilor (Imagine: Adrian Boioglu/ Mediafax Foto)

Totodată, centrele sociale ale Arhiepiscopiei Dunării de Jos oferă hrană caldă angajaţilor Inspectoratului Judeţean de Urgenţă, militarilor şi celorlalţi voluntari implicaţi în acţiunile de ajutorare a sinistraţilor.

Arhiepiscopia Dunării de Jos adresează mulţumiri tuturor celor care s-au implicat şi se vor implica în acţiuni de solidaritate cu persoanele sinistrate din judeţul Galaţi. Cei interesaţi pot depune sume de bani în contul RO33RNCB0141032864090007, special deschis la BCR Galaţi.

Ca urmare a calamităţilor provocate de inundaţiile din 12 - 13 septembrie în mai multe localităţi din judeţul Galaţi, centrul eparhial al Arhiepiscopiei Dunării de Jos a alocat din fondul pentru situaţii de urgenţă, cu binecuvântarea ÎPS Părinte Casian Crăciun, suma de 100.000 lei şi a iniţiat în cadrul tuturor parohiilor şi mănăstirilor din eparhie o colectă pentru sprijinirea familiilor sinistrate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici