Dosar penal în cazul podeţului din Plopu care s-a rupt cu 20 de persoane

Poliţiştii au deschis un dosar penal în urma incidentului de duminică din Plopu, judeţul Prahova, unde un podeţ s-a rupt, iar 20 de persoane au căzut, transmite corespondentul MEDIAFAX.

700 afișări
Imaginea articolului Dosar penal în cazul podeţului din Plopu care s-a rupt cu 20 de persoane

Dosar penal în cazul podeţului din Plopu care s-a rupt cu 20 de persoane

Potrivit Poliţiei Prahova, cercetările sunt efectuate pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

“Ne-am sesizat din oficiu în urma incidentului din comuna Plopu. Colegii mei s-au deplasat la faţa locului. S-a deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă” a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IJP Prahova, Marian Popescu.

Potrivit acestuia, cercetările sunt efectate de către poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie numărul 10, Valea Călugărească.

Deocamdată, ancheta este în rem.

Duminică, douăzeci de persoane au căzut de pe un podeţ din comuna prahoveană Plopu care s-a rupt, fără ca victimele să ajungă în apă. În urma accidentului, zece persoane au fost transportate la spital, printre ele aflându-se o femeie însărcinată, dar şi Laura Moagher, directoarea Parcului "Constantin Stere". Ceilalţi zece au primit îngrijiri medicale la faţa locului.

Primarul comunei prahovene Plopu, Adrian Bălănescu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că pe podeţ nu aveau ce să caute 20 de persoane în acelaşi timp, pentru că era vechi, motiv pentru care probabil a cedat din cauza greutăţii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici