Un bărbat acuzat de pedofilie, candidat la o funcţie de consilier local într-un oraş din Timiş

Un bărbat de 60 de ani, trimis în judecată de procurorii Parchetului Judecătoriei Deta sub acuzaţia de pedofilie după ce ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o fată de 12 ani, candidează iar pentru funcţia de consilier local din partea PNL în oraşul Ciacova, transmite corespondentul MEDIAFAX.

393 afișări
Imaginea articolului Un bărbat acuzat de pedofilie, candidat la o funcţie de consilier local într-un oraş din Timiş

Un bărbat acuzat de pedofilie, candidat la o funcţie de consilier local într-un oraş din Timiş (Imagine Cristi Vatavu / Mediafax Foto)

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Deta l-au trimis în judecată, pe 12 mai, pe Lazăr Teodor, sub acuzaţia de întreţinere de relaţii sexuale cu un minor.

„În perioada septembrie 2014 – august 2015, inculpatul a întreţinut, în mai multe rânduri, raporturi sexuale consimţite cu persoana vătămată minoră M.E.D., în vârstă de 12 ani”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Deta.

Bărbatul de 60 de ani trimis în judecată de procurori este pe poziţia a cincea pe lista de candidaţi PNL la Consiliul Local Ciacova din judeţul Timiş.

Contactat de corespondentul MEDIAFAX, primarul localităţii, Petru Filip (PNL), a declarat că Lazăr Teodor a fost propus de locuitorii din Obad, sat care aparţine de oraşul Ciacova şi că în momentul propunerii acesta nu fusese trimis în judecată. El a precizat că după ce a aflat că Teodor este trimis în judecată, a decis ca după alegeri acesta să nu fie validat în funcţia de consilier local, locul său urmând să fie luat de următorul candidat de pe lista PNL.

„El a fost propus de un consiliu din Obad. Deci nu eu am făcut presiuni să fie pe listă. Şi în momentul în care s-au făcut propunerile, el (Lazăr Teodor - n.r.) nu avea problemele astea. Acum că am aflat de aceste acuzaţii am decis să nu îl validăm în funcţia de consilier. Deci nu îl mai putem scoate de pe listă, asta e, e prea târziu, dar nu va fi validat”, a spus Petru Filip.

Lazăr Teodor nu a putut fi contactat pentru a comenta acuzaţiile care i se aduc de către procurori şi nici decizia partidului din care face parte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici