Dosar penal pe numele manelistului Adi de la Vâlcea pentru conducere cu permisul suspendat

Poliţiştii rutieri argeşeni i-au întocmit dosar penal manelistului Adi de la Vâlcea, după ce acesta a fost surprins în trafic conducând un autoturism deşi avea permisul suspendat pe trei luni pentru depăşirea vitezei regulamentare.

148 afișări
Imaginea articolului Dosar penal pe numele manelistului Adi de la Vâlcea pentru conducere cu permisul suspendat

Dosar penal pe numele manelistului Adi de la Vâlcea pentru conducere cu permisul suspendat (Imagine: www.adidelavalcea.ro)

Potrivit reprezentanţilor IPJ Argeş, cântăreţul a fost tras pe dreapta de un echipaj al Serviciului Rutier Piteşti, iar la verificarea actelor s-a stabilit că Nicolae Adrian Dinuţ figurează în baza de date ca având carnetul de conducere suspendat din 4 septembrie, când a fost surprins circulând cu viteză mai mare decât limita admisă pe DN 7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea, în zona localităţii argeşene Drăganu.

"Conducătorul auto în cauză a fost oprit de către un echipaj al Poliţiei Rutiere pe strada Craiovei din Piteşti, la un control de rutină, şi nu a putut prezenţa permisul de conducere, acesta fiindu-i suspendat de la începutul lunii septembrie, pentru trei luni, pentru depăşirea vitezei regulamentare. Acum, i s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism având permisul suspendat, infracţiune pedepsită cu închisoarea de la şase luni la trei ani", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, agentul Laura Folea.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, Adi de la Vâlcea le-ar fi spus poliţiştilor rutieri că a contestat decizia de suspendare a permisului din data de 4 septembrie, dar poliţiştii spun că nu au primit nicio înştiinţarea în acest sens, iar şoferul figura ca având permisul suspendat pentru depăşirea vitezei regulamentare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici