Dosar penal pentru un bărbat care a condus băut, cu 125 de kilometri la oră, în Timişoara

Poliţiştii din Timişoara au întocmit dosar penal pe numele unui bărbat de 31 de ani care, aflat sub influenţa alcoolului, a fost prins conducând prin municipiu, cu 125 de kilometri la oră.

83 afișări
Imaginea articolului Dosar penal pentru un bărbat care a condus băut, cu 125 de kilometri la oră, în Timişoara

Dosar penal pentru un bărbat care a condus băut, cu 125 de kilometri la oră, în Timişoara (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit unui comunicat de presă transmis, duminică, de Poliţia Judeţeană Timiş, un bărbat de 31 de ani a fost oprit în trafic, duminică, în municipiu, în timp ce conducea cu o viteză de 125 de kilometri la oră.

"Întrucât şoferul emana vapori de alcool, poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,67 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice", precizează sursa citată.

Pe numele bărbatului, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Conform aceleiaşi surse, în ultimele 24 de ore poliţiştii din Timiş au aplicat peste 350 de sancţiuni contravenţionale şoferilor, fiind reţinute 30 de permise de conducere. De asemenea, au fost retrase patru certificate de înmatriculare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici