Două curse au fost anulate şi nouă zboruri înregistrează întârzieri pe aeroporturile din Bucureşti, din cauza condiţiilor de iarnă

Două curse spre şi dinspre Berlin au fost anulate şi nouă curse înregistrează întârzieri pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, miercuri, la ora transmiterii acestei ştiri, potrivit datelor publicate pe site-ul Companiei Naţionale de Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

1155 afișări
Imaginea articolului Două curse au fost anulate şi nouă zboruri înregistrează întârzieri pe aeroporturile din Bucureşti, din cauza condiţiilor de iarnă

Două curse au fost anulate şi nouă zboruri înregistrează întârzieri pe aeroporturile din Bucureşti, din cauza condiţiilor de iarnă

Zborurile spre şi dinspre Berlin ale companiei Airberlin au fost anulate miercuri.

Două curse Blue Air, una spre Londra şi alta spre Torino, înregistrează întârzieri la plecare, prima fiind programată la ora 9, iar cea de-a doua la ora 9:30.

O cursă cu destinaţia Chişinău are întârziere, fiind programată pentru plecare la ora 11.

De asemenea, o cursă Wizz, cu destinaţia Bari are întârziere, ora programată fiind 11:05.

O cursă de la Cluj Napoca şi două zboruri de la Bruxelles au întârzieri la sosire.

Mai mult, trei curse Wizz care sosesc de la Dortmund, Charleroi şi Eindhoven înregistrează întârzieri.

CNAB menţionează că „pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfăşoară în condiţii de iarnă”.

Compania precizează că unele zboruri pot înregistra întârzieri la decolare de până la o oră, determinate de degivrarea aeronavelor.

„Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiţii optime. Pistele, platformele şi căile de rulare a aeronavelor sunt deschise şi operaţionale, fiind asigurate condiţiile pentru desfăşurarea operaţiunilor aeriene”, potrivit CNAB.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici