Video Autostrada 2 a fost redeschisă pe tronsonul Drajna-Lehliu-Gară pe ambele sensuri/ Cod galben de polei în 12 judeţe şi în Capitală

Autostrada 2 a fost redeschisă pe tronsonul Drajna - Lehliu-Gară în ambele sensuri, potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române. De asemenea, 12 judeţe din ţară, dar şi Capitala, se află sub cod galben de polei.

4206 afișări

La ora trasmiterii acestei ştiri, în judeţul Cluj, pe DN1, pe tronsonul Piatra Craiului - Huedin - Căpuşu Mare, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub 10 metri.

De asemenea, pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti ninge slab.

În judeţul Brăila se circulă îngreunat, din cauza poleiului, pe DN2B Brăila - Buzău, dar şi pe alte tronsoane ale unor drumuri naţionale.

În judeţul Giurgiu a nins pe DN5 şi DN6 şi s-a acţionat cu utilaje. Ninge abundent şi în judeţul Olt, pe DN6, DN54 şi DN64.

Poliţia Română recomandă conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată, să mărească distanţa în mers, să nu bruscheze comenzile şi să utilizeze cu precădere frâna de motor.

Cod galben de polei în 12 judeţe şi în Bucureşti

Amintim că Administraţia Naţională de Meteorologie a emis două mesaje de informare şi atenţionare cu cod galben referitoare la precipitaţii sub formă de ploaie, lapoviţă şi ninsoare şi la condiţii de formare a poleiului, dar şi atenţionări nowcasting referitoare la polei pentru judeţele Buzău, Brăila, Ilfov, Ialomiţa, Teleorman, Prahova, Argeş, Dâmboviţa, Giurgiu, Călăraşi şi municipiul Bucureşti, valabile până la ora 09:00.

De asemenea, ANM a emis o alertă de polei şi pentru judeţele Vaslui şi Galaţi, până la ora 10:00.

UPDATE 11:36 Autostrada 2 a fost redeschisă pe tronsonul Drajna-Lehliu-Gară pe ambele sensuri

Autostrada 2 a fost redeschisă pe tronsonul Drajna - Lehliu-Gară în ambele sensuri, potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

"Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 11:15, a fost redeschisă autostrada A2 pe tronsonul Drajna - Lehliu-Gară, în ambele sensuri", potrivit unui comunicat de presă al Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, remis MEDIAFAX.

 

Pe autostrada A3 Câmpia Turzii - Gilău, între kilometrii unu şi 40, ceaţa reduce vizibilitatea sub 100, pe alocuri sub 50 de metri.

Pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti ninge slab.

Pe autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti ninge, între kilometrii 14 şi 31 carosabilul este acoperit parţial cu zăpadă, iar între kilometrii 31 şi 68 stratul măsoară, pe alocuri, aproape trei centimetri. Se acţionează cu utilaje.

În judeţul Cluj, traficul rutier a fost reluat pe o bandă, alternativ, pe DN1 Cluj-Napoca - Oradea, la kilometrul 536+400 de metri, în zona carierei Morlaca. Circulaţia a fost întreruptă în ambele sensuri din cauza unui accident în care au fost implicate un autotren şi un autoturism.

În judeţul Dâmboviţa, pe DN72 Târgovişte - Ploieşti, traficul rutier a fost reluat în condiţii normale la ieşirea din Săcuieni către Mija, începând cu ora 9:55. Din cauza carosabilului alunecos, un autotren nu mai putea urca o rampă, iar circulaţia s-a desfăşurat alternativ. Ansamblul de vehicule a fost tractat de un utilaj de împrăştiere a materialului antiderapant.

În judeţul Cluj, pe DN1, pe tronsonul Piatra Craiului - Huedin - Căpuşu Mare, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub 100 metri. La fel şi pe tronsonul Turda - Cluj-Napoca. În condiţii similare se circulă şi în judeţul Timiş, pe DN59 şi DN69.

Ninge în judeţul Vrancea, iar pe partea carosabilă a drumurilor naţionale există porţiuni cu zăpadă (stratul fiind de 1-5 centimetri). Se acţionează cu utilaje de deszăpezire şi de împrăştiere a materialului antiderapant.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici