Două CUTREMURE au avut loc sâmbătă dimineaţă în judeţul Buzău

Două cutremure cu magnitudini de 3 şi, respectiv, 2,9 pe scara Richter au avut loc sâmbătă dimineaţă, în judeţul Buzău, potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului (INFP).

1011 afișări
Imaginea articolului Două CUTREMURE au avut loc sâmbătă dimineaţă în judeţul Buzău

Două cutremure au avut loc sâmbătă dimineaţă în judeţul Buzău

Primul cutremur, cu magnitudine de 3 pe scara Richter, a avut loc la ora 5:18, în judeţul Buzău, la o adâncime de 129,8 kilometri.

Cel de-al doilea seism, de data aceasta cu o magnitudine mai scăzută, de 2,9, s-a produs la ora 5:44, tot în Buzău, la o adâncime de 133,5 kilometri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici