Două elicoptere au fost modernizate de o sucursală din România. Care sunt noile tehnologii?

Sucursala din România a Airbus Helicopters a modernizat la fabrica din Ghimbav două elicoptere Super Puma pentru Poliţia de Frontieră finlandeză.

1537 afișări
Imaginea articolului Două elicoptere au fost modernizate de o sucursală din România. Care sunt noile tehnologii?

Două elicoptere au fost modernizate de o sucursală din România. Care sunt noile tehnologii?

Airbus Helicopters Romania a livrat al doilea elicopter H215 modernizat către Poliţia de Frontieră finlandeză (FBG), în baza unui acord care vizează modernizarea de către Airbus a trei elicoptere Super Puma.

Airbus Helicopters Romania a efectuat lucrările de G-Check şi retrofit la versiunea AS332L1e (H215) pentru două elicoptere, în timp ce lucrările pe primul elicopter au fost efectuate de Airbus Helicopters la sediul său din Marignane, scrie Ziarul Financiar.

„Sunt foarte bucuros că Airbus Helicopters Romania a avut oportunitatea de a-şi demonstra nivelul de prestare a serviciilor şi competenţele pentru acest program şi laud buna colaborare pe care am avut-o cu clientul nostru. Proiectul FBG reprezintă o modernizare complexă, care presupune trecerea de la standardul 332L1 la standardul H215 L1e (AHCAS), proiect care include transformarea integrală a elicopterului, sub toate aspectele, şi, datorită abilităţii şi expertizei tehnice a echipei noastre, a fost un succes” a declarat Georges Durdilly, Director General al Airbus Helicopters Romania.

Super Puma/Cougar este un elicopter greu de CAT A, dotat cu două motoare, foarte potrivit pentru misiunile de servicii publice, cum ar fi situaţiile de aplicare a legii şi de stingere a incendiilor, precum şi pentru misiuni aeriene şi utilitare, dar şi pentru transportul de pasageri. De la lansarea sa în 2014, 108 operatori au folosit deja H215 în misiunile lor.

Airbus este prezent în România cu toate cele trei divizii ale sale: Airbus Helicopters Romania (2002), Premium Aerotec (2009) - ambele la Braşov şi Airbus Defence and Space (2005) la Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici