Două localităţi din Ilfov rămân în carantină, până în apropiere de sărbători. Restricţii prelungite

Carantina în oraşul Bragadiru şi în comuna Chiajna din judeţul Ilfov a fost prelungită cu 7 zile, începând de vineri seara.

5792 afișări
Imaginea articolului Două localităţi din Ilfov rămân în carantină, până în apropiere de sărbători. Restricţii prelungite

Două localităţi din Ilfov rămân în carantină, până în apropiere de sărbători

„În urma emiterii ordinelor şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat dr. Raed ARAFAT, începând cu data de 11.12.2020, ora 22:00, pentru o perioadă de 7 zile, măsura de carantinare zonală a fost prelungită în următoarele localităţi ilfovene: oraşul Bragadiru şi comuna Chiajna”, a anunţat vineri seara Prefectura judeţului Ilfov.

Prelungirea măsurii de carantinare zonală pentru cele două localităţi ilfovene a fost propusă ca urmare a analizelor de risc întocmite de către Direcţia de Sănătate Publică Ilfov şi a avizelor emise de către Institutul Naţional de Sănătate Publică.

Cele şapte zile de carantină ar urma să expire cu o săptămână înainte de Crăciun, pe 18 decembrie.

Conform datelor DSP Ilfov, rata de incidenţă cumulată calculată este de 8,85 la mia locuitori în oraşul Bragadiru şi 8,01 la mia de locuitori în comuna Chiajna.

Localităţile Chiajna şi Bragadiru din judeţul Ilfov au intrat în carantină în 20 noiembrie, pentru 14 zile, când rata de infectare era de 10,50 la mia de locuitori în Bragadiru şi de 10,78 în Chiajna.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici