Două maşini au ars într-un incendiu în cartierul Rahova din Capitală (Video)

Două autoturisme au fost distruse în întregime în urma unui incendiu izbucnit, în noaptea de marţi spre miercuri, la una dintre maşini, probabil din cauza unui scurtcircuit.

101 afișări
Imaginea articolului Două maşini au ars într-un incendiu în cartierul Rahova din Capitală (Video)

Două maşini au ars într-un incendiu în cartierul Rahova din Capitală (Imagine: stirileprotv.ro)

Incendiul a izbucnit în jurul orei 3.30, la un autoturism Peugeot 306 parcat în faţa scării unui bloc de pe Calea Rahova şi s-a extins la o Dacie 1310, potrivit pompierilor.

Pompierii au intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă, la faţa locului fiind prezenţi şi poliţişti de la Secţia 18.

În urma incendiului, care s-ar fi produs din cauza unui scurtcircuit la autoturismul Peugeot, cele două maşini au fost distruse în întregime. Potrivit proprietarilor celor două maşini, paguba este de aproximativ 7.000 de euro la Peugeot şi 2.000 de lei la Dacie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici