Două maşini care transportau ilegal deşeuri, confiscate de Poliţia Locală a Sectorului 6

Poliţiştii locali din Sectorul 6 al capitalei au confiscat două maşini care transportau ilegal deşeuri. În total, nouă maşini au fost confiscate în ultimele luni, în sectorul bucureştean.

161 afișări
Imaginea articolului Două maşini care transportau ilegal deşeuri, confiscate de Poliţia Locală a Sectorului 6

Două maşini care transportau ilegal deşeuri, confiscate de Poliţia Locală a Sectorului 6

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunţat că miercuri au fost confiscate două maşini.

„Încă două maşini care transportau ilegal deşeuri au fost confiscate astăzi. Am ajuns la 9 maşini confiscate doar în Sectorul 6 după ce în 30 de ani nu se confiscase niciuna în Bucureşti”, a spus Ciucu.

Edilul a mai anunţat că poliţiştii locali vor continua să-i urmărească pe cei care transportă deşeuri.

„Poliţia Locală se mişcă mai bine, este mai alertă în ultimul timp. Colaborarea cu Poliţia Română Sector 6, în acest domeniu merge mai bine! Colaborarea cu Garda de Mediu Bucureşti este bună, ar putea fi şi mai bună şi sunt convins că se va îmbunătăţi pe măsură ce îşi vor creşte capacităţile. Oricum, este pentru prima dată când cele trei instituţii colaborează pe această temă la acest nivel. Încet, încet instituţiile statului încep să îşi facă treaba şi în Bucureşti”, a precizat Ciprian Ciucu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici