Două maşini din coloana oficială a ambasadorului Chinei, implicate într-un accident în Maramureş

Două maşini din coloana oficială a ambasadorului Chinei în România au fost acroşate, vineri, pe raza localităţii Valea Chioarului din judeţul Maramureş, de un şofer care a pierdut controlul dubei pe care o conducea.

2000 afișări
Imaginea articolului Două maşini din coloana oficială a ambasadorului Chinei, implicate într-un accident în Maramureş

Două maşini din coloana oficială a ambasadorului Chinei, implicate într-un accident în Maramureş

Poliţiştii maramureşeni au declarat, vineri, că accidentul a avut pe DN1C, iar şoferii implicaţi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în toate cazurile.

„Poliţiştii rutieri au intervenit la un accident de circulaţie produs pe DN1C, pe raza localităţii Valea Chioarului. La faţa locului s-a constatat că nicio persoană nu a fost rănită. Verificările au relevat că şoferul unei autoutilitare, în vârstă de 43 de ani, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi a acroşat două autoturisme care circulau din sens opus, în coloana oficială. Şoferii implicaţi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în toate cazurile. Traficul rutier nu a fost blocat. Poliţiştii continuă cercetările, urmând ca în funcţie de cele constatate să dispună măsuri legale”, au spus reprezentanţii IPJ Maramureş.

Surse judiciare au declarat corespondentului MEDIAFAX că cele două maşini acroşate făceau parte din coloana oficială a ambasadorului Chinei în România, Jiang Yu, care va participa vineri după-amiază la o întâlnire a filialei judeţene a Camerei de Comerţ şi Industrie România-China cu reprezentanţii mediului de afaceri din judeţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici