Două motoare de barcă dispărute din Suedia, găsite de poliţiştii Gărzii de Coastă

Două motoare de barcă în valoare de 50.000 lei, căutate de autorităţile din Suedia, au fost găsite de poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă.

713 afișări
Imaginea articolului Două motoare de barcă dispărute din Suedia, găsite de poliţiştii Gărzii de Coastă

Două motoare de barcă dispărute din Suedia, găsite de poliţiştii Gărzii de Coastă

Potrivit Gărzii de Coastă, poliţiştii de frontieră au descoperit în urma unei acţiuni desfăşurate în zona de competenţă, două motoare de barcă, bunuri căutate pentru a fi confiscate de autorităţile din Suedia.

„Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră, împreună cu poliţişti de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina şi specialişti din cadrul Agenţiei FRONTEX, au desfăşurat o acţiune specifică în zona de responsabilitate pe linia prevenirii şi combaterii infracţionalităţii transfrontaliere. Astfel, pe raza localităţii Mahmudia, poliţiştii de frontieră au identificat, în posesia a doi cetăţeni români, două motoare de barcă de 150 CP, în valoare totală de 50.000 lei, bunuri semnalate în bazele de date ca fiind căutate pentru confiscare de către autorităţile din Suedia”, anunţă garda de Coastă.

Persoanele în cauză au precizat faptul că nu aveau cunoştinţă despre situaţia juridică a bunurilor şi despre faptul că sunt căutate de către autorităţile din Suedia.

Oamenii legii au deschis dosar penal tăinuire, iar motoarele în cauză, în valoare de 50.000 lei, au fost indisponibilizate de către poliţiştii de frontieră până la finalizarea cercetărilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici