Două noi rute aeriene de pe Aeroportul Henri Coandă, către Grecia şi Italia

O nouă aeronavă Airbus A321neo va ajunge în luna iulie bazei Wizz Air din Bucureşti, iar pentru a marca acest eveniment, compania a anunţat introducerea a două noi rute din Bucureşti către Preveza-Aktion, Grecia, şi Rimini, Italia.

4561 afișări
Imaginea articolului Două noi rute aeriene de pe Aeroportul Henri Coandă, către Grecia şi Italia

Două noi rute aeriene de pe Aeroportul Henri Coandă, către Grecia şi Italia

Wizz Air a anunţat miercuri extinderea operaţiunilor în România, adăugând o nouă aeronavă bazei sale din Bucureşti. Noua aeronavă Airbus A321neo se va alătura flotei în iulie, crescând numărul aeronavelor din Bucureşti la 12.

Pentru a marca acest eveniment, compania a anunţat şi introducerea a două noi rute din Bucureşti către Preveza-Aktion, Grecia, şi Rimini, Italia.

Astfel, numărul de rute oferit de Wizz Air, cu tarif redus, de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă ajunge la 56.

Biletele pentru noile rute sunt deja disponibile online şi încep de la 99 de lei.

Românii pot călători din Bucureşti la Preveza-Aktion, Grecia, în zilele de miercuri şi sâmbătă, începând cu 6 iulie 2022.

O a doua rută va decola din Bucureşti către Rimini, Italia, în fiecare joi şi duminică, începând cu 29 septembrie.

Wizz Air a anunţat şi programul de iarnă pentru 2022-2023, alte două rute fiind din nou disponibile din octombrie şi noiembrie 2022, respectiv Bucureşti – Gran Canaria şi Bucureşti – Aqaba.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici