Două persoane au aruncat în aer un bancomat în Constanţa

O femeie şi un bărbat au fost prinşi în flagrant, marţi dimineaţa, după ce au aruncat în aer un bancomat situat în Pavilionul Expoziţional Constanţa.

316 afișări
Imaginea articolului Două persoane au aruncat în aer un bancomat în Constanţa

Poliţiştii Direcţiei de Investigaţii Criminale, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, împreună cu cei ai Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, au prins în flagrant delict două persoane, marţi dimineaţa, imediat după ce ar fi aruncat în aer un bancomat din municipiul Constanţa.

ATM-ul era amplasat în Pavilionul Expoziţional Constanţa, iar de aici, cei doi ar fi sustras banii din interior.

„Cei în cauză, un bărbat, de 48 de ani, respectiv o femeie, de 55 de ani, sunt bănuiţi şi de comiterea unei fapte similare în localitatea Castelu şi a unei tentative, prin acelaşi mod de operare, comise în Mamaia”, transmite Poliţia Română.

În prezent, cele două persoane se află la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, unde vor fi audiate. Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici