Două persoane au căzut într-un bazin de azot la Rafinăria Petromidia

Poliţia oraşului Năvodari a fost sesizată despre accidentul de muncă de la Petromidia. „Din primele informaţii rezultă că doi angajaţi ar fi căzut într-un rezervor de azot. Cercetarea la faţa locului este în curs de desfăşurare”, transmite Poliţia Constanţa.

1900 afișări
Imaginea articolului Două persoane au căzut într-un bazin de azot la Rafinăria Petromidia

UPDATE  18:39 - Potrivit Ambulanţei Constanţa, a fost declarat decesul unui bărbat, rănit după ce a căzut în bazinul cu azot la Rafinăria Petromidia din Năvodari.

A doua victimă, o femeie, a fost dusă la spital în stare de inconştienţă.

Două persoane au căzut, sâmbătă, într-un bazin, la Rafinăria Petromidia, în Năvodari, judeţul Constanţa.

Poliţia oraşului Năvodari a fost sesizată despre accidentul de muncă de la Petromidia.

„Din primele informaţii rezultă că doi angajaţi ar fi căzut într-un rezervor de azot. Cercetarea la faţa locului este în curs de desfăşurare”, transmite Poliţia Constanţa.

Ştirea iniţială - Două persoane au căzut, sâmbătă, într-un bazin, la Rafinăria Petromidia, în Năvodari, judeţul Constanţa.

Peste 20 de pompieri intervin sâmbătă la Petromidia, unde două persoane au căzut într-un bazin.

Mai multe forţe au fost alocate în zonă, între care şi elicopterul SMURD.

Cele două victime au fost extrase, însă acestea sunt inconştiente.

Victimele primesc îngrijiri medicale la faţa locului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici