Două persoane au fost salvate după ce au căzut într-un rezervor plin cu ciocolată în Pennsylvania

Două persoane au fost salvate după ce au căzut joi într-un rezervor plin de ciocolată la fabrica Mars M&M din Pennsylvania, au anunţat autorităţile, citat de CNN.

857 afișări
Imaginea articolului Două persoane au fost salvate după ce au căzut într-un rezervor plin cu ciocolată în Pennsylvania

Două persoane au fost salvate după ce au căzut într-un rezervor plin cu ciocolată în Pennsylvania

Ambii pacienţi au fost transportaţi la spital, a declarat supervizorul adjunct Nick Schoenberger de la dispeceratul 911 din Lancaster County.

"Un pacient a fost transportat pe cale terestră şi o persoană a fost transportată cu elicopterul", a spus Schoenberger. Nu se cunoaşte amploarea rănilor lor.

"Echipele de pompieri i-au scos direct din rezervor", a declarat Brad Wolfe, supervizor de comunicaţii pentru dispeceratul 911 din Lancaster County, pentru CNN, mai devreme joi. "A trebuit făcută o gaură în partea laterală a rezervorului pentru a-i scoate", a spus el.

Wolfe a spus că nu este clar cum au căzut oamenii în rezervorul de ciocolată.

Un purtător de cuvânt al Mars Wrigley a declarat pentru CNN: "Gestionăm în mod activ situaţia şi principalul nostru obiectiv este să sprijinim echipele de urgenţă de la faţa locului".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici