Două persoane, audiate după ce au bătut mai mulţi suporteri stelişti

Două persoane sunt audiate, duminică, de poliţiştii de la Secţia 8 după ce, sâmbătă seara, au bătut mai mulţi suporteri stelişti şi au avariat microbuzul cu care aceştia au venit de la Galaţi, unde au asistat la meciul cu Oţelul, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

13 afișări
Imaginea articolului Două persoane, audiate după ce au bătut mai mulţi suporteri stelişti

Două persoane, audiate după ce au bătut mai mulţi suporteri stelişti (Imagine: arhiva Mediafax Foto)

Suporterii stelişti au fost aşteptaţi în Piaţa Iancului din sectorului 2 al Capitalei de mai multe persoane, care i-au atacat şi au avariat microbuzul cu care aceştia au venit de la Galaţi, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii de la Secţia 8, unitate aflată la câteva sute de metri de locul incidentului. La venirea poliţiştilor, agresorii au fugit, dar în urma descrierilor făcute de suporterii stelişti agresaţi, doi dintre aceştia au fost identificaţi şi duşi la Secţia 8 de Poliţie pentru audieri. Aceştia ar putea fi cercetaţi pentru distrugere şi lovire, a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Steaua s-a impus în meciul cu Oţelul, din etapa a XXX-a a Ligii I, scor 1-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici