Două persoane din Vaslui au fost strivite de tractorul pe care îl reparau. A intervenit elicopterul SMURD

  • Două persoane au ajuns în stare gravă la spital după ce au fost strivite de tractorul pe care îl reparau.
  • Accidentul s-a produs într-o localitate din judeţul Vaslui, iar pentru una dintre victime a fost solicitat elicopterul SMURD.
182 afișări
Imaginea articolului Două persoane din Vaslui au fost strivite de tractorul pe care îl reparau. A intervenit elicopterul SMURD

Două persoane din Vaslui au fost strivite de tractorul pe care îl reparau. A intervenit elicopterul SMURD

Incidentul a avut loc miercuri în localitatea Tupilaţi. Un tractor s-a prăbuşit peste cele două victime rănindu-le foarte grav. La faţa locului au mers trei ambulanţe din Huşi, Murgeni şi Vaslui, inclusiv personal medical venit voluntar din timpul liber.

O persoană a fost transportată la spitalul din Vaslui, iar cea de a a doua a fost trimisă la Iaşi, cu elicopterul medical.

„Prima victimă prezenta un traumatism toracoabdominal şi a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui. A doua victimă prezenta un traumatism grav al extremităţii cefalice cu distrucţie de masiv facial. După acordarea primului ajutor aceasta a fost transportată pe heliport la Vaslui unde venise un elicopter SMURD Iaşi în sprijin. Victima a fost intubată orotraheal, ventilată mecanic iar apoi a fost transferată pe calea aerului la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi”, au anunţat reprezentanţii SAJ Vaslui.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici