Două persoane, lovite de o maşină pe o trecere de pietoni

Două persoane au fost lovite de un autoturism, vineri dimineaţă, în timp ce traversau strada pe o trecere de pietoni din sectorul 6 al Capitalei.

15 afișări
Imaginea articolului Două persoane, lovite de o maşină pe o trecere de pietoni

Două persoane, lovite de o maşină pe o trecere de pietoni

Potrivit poliţiştilor de la Circulaţie, accidentul a avut loc la intersecţia străzii Valea Oltului cu Bulevardul Timişoara, traficul fiind îngreunat în zonă.

Cele două persoane în vârstă au fost lovite de o maşină în timp ce se aflau pe o trecere de pietoni, fiind transportate de urgenţă la Spitalul Universitar.

Potrivit directorului medical al Serviciul de Ambulanţă Bucureşti, Alis Grasu, cele două victime sunt soţ şi soţie, în vârstă de 76, respectiv 62 de ani.

Bărbatul are un traumatism cranio-cerebral de gradul I, contuzie toraco-abdominală şi suspiciune de fractură a ambelor oase de la gamba dreaptă. Soţia sa a suferit, de asemenea, un traumatism cranio-cereblar, dar mai uşor, de grad 0, are o contuzie toracică şi suspiciune de fractură de claviculă.

Cei doi sunt în investigaţii la Spitalul Universitar din Bucureşti, a mai spus Alis Grasu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici