Două persoane rănite şi 16 evacuate în Ialomiţa, în urma unui incendiu de la o butelie manevrată greşit | FOTO

Două persoane au fost rănite, marţi, în urma unui incendiu izbucnit într-o garsonieră dintr-un bloc din Feteşti, judeţul Ialomiţa, din cauza manevrării greşite a unei butelii. 16 persoane au fost evacuate din bloc.

1464 afișări
Imaginea articolului Două persoane rănite şi 16 evacuate în Ialomiţa, în urma unui incendiu de la o butelie manevrată greşit | FOTO

Două persoane rănite şi 16 evacuate în Ialomiţa, în urma unui incendiu de la o butelie manevrată greşit | FOTO

Potrivit ISU Ialomiţa, incendiul a izbucnit de la o butelie manevrată necorespunzător, care emana gaz inflamabil, dintr-o garsonieră situată la etajul al doilea dintr-un imobil cu patru etaje din municipiul Feteşti.

„Evenimentul s-a soldat cu două victime, un bărbat cu arsuri uşoare la nivelul feţei şi o persoană de femeie în vârstă de aproximativ 61 ani, cu atac de panică, ce au fost evaluate de echipajul SAJ, dar au refuzat transportul la spital”, au spus reprezentanţii ISU Ialomiţa.

Preventiv, din imobil au fost evacuate alte 16 persoane.

Garsoniera a fost afectată pe o suprafaţă de aproximativ 25 mp, mobilierul fiind distrus de flăcări, iar casa scării a fost inundată cu fum. Pentru evitarea producerii unor explozii, din garsonieră au fost evacuate butelia afectată, precum şi o altă butelie depozitată în locuinţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici