Două puncte permanente pentru refugiaţi, în Gara de Nord şi Autogara Filaret, din Capitală

ISU Bucureşti - Ilfov operaţionalizează, de sâmbătă seara, două puncte de lucru permanente în Gara de Nord şi Autogara Filaret, pentru gestionarea optimă a fluxurilor de refugiaţi din Ucraina.

1614 afișări
Imaginea articolului Două puncte permanente pentru refugiaţi, în Gara de Nord şi Autogara Filaret, din Capitală

Sursa foto: Facebook ISU Bucureşti-Ilfov

Potrivit ISU Bucureşti - Ilfov, de sâmbătă seară au fost operaţionalizate două puncte de lucru permanente în Gara de Nord şi Autogara Filaret, pentru gestionarea optimă a fluxurilor de persoane din Ucraina, pentru care se impune acordarea de sprijin şi asistenţă umanitară.

În aceste locaţii, în care se înregistrează un flux ridicat de refugiaţi, au fost amplasate corturi pentru acordarea primului ajutor, corturi pentru adăpostirea temporară a refugiaţilor aflaţi în tranzit, autospeciale de pompieri, ambulanţe SMURD şi SABIF.

„Acţionăm în sistem integrat, alături de Poliţia şi Jandarmeria Capitalei, respectiv Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov. Continuăm toate demersurile necesare pentru preluarea tuturor persoanelor şi cazarea acestora în centrele stabilite la nivelul municipiului Bucureşti şi al judeţului Ilfov. Ansamblul acţiunilor este gestionat prin Centrul Municipiului Bucureşti şi al Judeţului Ilfov de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei”, potrivit ISU BIF.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici