Două tinere au furat cosmetice din magazin pentru că au primit o provocare pe Tik-Tok

  • O tânără în vârstă de 19 ani şi o alta în vârstă de 16 ani au furat mai multe produse dintr-un supermarket din Piatra-Neamţ şi le-au spus poliţiştilor care le-au prins că au primit o provocare pe Tik-Tok.
  • Ele au acum dosar penal.
251 afișări
Imaginea articolului Două tinere au furat cosmetice din magazin pentru că au primit o provocare pe Tik-Tok

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ au fost sesizaţi de către dispecerul unui supermarket din Piatra Neamţ că două persoane au sustras mai multe bunuri din magazin.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au concluzionat că o adolescentă în vârstă de 16 ani şi o tânără de 19 ani, din Budeşti şi Dumbrava Roşie, au furat din magazin mai multe produse cosmetice.

Acestea au declarat că au sustras produsele ca urmare a unei provocări primite pe o aplicaţie de socializare.

Surse judiciare arată că a fost vorba de o provocare pe care tinerele au primit-o pe Tik-Tok.

Prejudiciul de aproximativ 2.100 de lei a fost recuperat în totalitate.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici