Dozator de lapte, în staţia de autobuz

Un crescător de vaci din Sebeş a găsit o metodă inedită prin care să vândă lapte, acesta amplasând în centrul oraşului, într-o staţie de autobuz, un dozator adus din Elveţia.

1220 afișări
Imaginea articolului Dozator de lapte, în staţia de autobuz

Un crescător de vaci din Sebeş a amplasat un dozator de lapte într-o staţie de autobuz

Bărbatul, care are o fermă de 150 de vaci în Lancrăm, a achiziţionat dozatorul din Elveţia şi l-a montat într-o staţie de autobuz din municipiul Sebeş.

Costul aparatului a fost de aproape 8.000 de euro, însă fermierul speră să îşi recupereze investiţia într-un an.

Dozatorul este alimentat zilnic cu o sută de litri de lapte, preţul unui litru de lapte fiind de 2,5 lei, sub valoarea la care se comercializează în magazine.

În cazul în care la sfârşitul zilei în dozator mai rămâne lapte, cantitatea este retrasă de la vânzare, urmând să fie folosită de fermier la producerea brânzei.

De la dozator poate fi cumpărat lapte şi la pahar, 200 de mililitri costând 50 de bani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici