Dr. Şerban Atanasiu, stomatologul care oferă consultaţii la birou

“Dacă nu ai timp să mergi la stomatolog, vine stomatologul la tine!” – a hotărât dr. Serban Atanasiu, unul dintre cei mai apreciaţi medici implantologi din ţară, într-un demers menit să convingă cât mai mulţi oameni să se preocupe de sănătatea dinţilor.

642 afișări
Imaginea articolului Dr. Şerban Atanasiu, stomatologul care oferă consultaţii la birou

Dr Serban Atanasiu, stomatologul care oferă consultaţii la birou

“Vreau să ajutăm oamenii să nu-şi mai găsească scuze să nu vină la cabinetul dentar, aşa că vreau să fac eu câteva drumuri în locul lor, doar ca să afle care este statusul danturii lor, astfel că următorul drum la cabinet, să fie direct pentru prima şedinţă de tratament”, spune medicul care a decis să îşi aloce o echipa de medici pentru a colinda, la cerere, firmele de birouri unde oamenii ocupaţi au nevoie de diagnoză dentară.

Cu ajutorul celui considerat de specialişti cel mai bun, precis scanner intra-oral din lume şi al unui soft de specialitate, dr Serban Atanasiu realizează în doar câteva minute, oriunde în afara cabinetului, diagnoza unui pacient în urma căreia acesta va afla date importante despre sănătatea sa orală.

Orice problemă poate fi identificată printr-o scanare tridimensională de echipa doctorului Şerban Atanasiu în cel mai comod şi neinvaziv mod în doar 5 minute, pentru pacientul aflat într-o zi de lucru, la birou.

“Prin acţiunea pe care am iniţiat-o ne dorim să-i ajutăm pe români să ia mai repede decizia de a merge la stomatolog. Practic venim după ei si le arătăm în doar câteva minute care este stadiul sănătăţii lor orale şi îi chemăm la cabinet pentru a rezolva din timp orice problema existentă. În ţările occidentale oamenii nu aşteaptă să treacă mai mult de jumătate de an de la ultima vizita pentru a reveni în cabinetul medicului stomatolog, pe când în România, conform unui studiu din 2017, nu mai mult de 20% din populaţie merge o dată pe an la dentist, iar aproape jumătate vizitează cabinetul medicului stomatolog doar în plină criză. Este firesc şi absolut necesar ca romanii să se alinieze trendului din tarile civilizate şi să realizeze că e mult mai sănătos, mai puţin dureros şi costisitor să previi decât să tratezi. Prin această acţiune, noi încercăm să le venim în întâmpinare şi practic să facem în locul lor drumul către sanatatea orala.”, a declarat dr. Serban Atanasiu.

Detalii despre acţiunea initţiată de dr. Atanasiu se pot gasi pe pagina oficială de facebook a acestuia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici